ROMMELMARKT KWAKERSHOF

Het was weer zover op zaterdag 23 april was er een rommelmarkt en open huis in woongemeenschap Kwakershof tussen 10.00 – 13.00 uur.
De rommelmarkt is weer rijk aan boeken, platen, cd’s, puzzels, kinderspeelgoed, kleding en veel andere prullaria en curiosa. We hopen dat net zo als vorige keren er weer een grote toeloop is om de open dag te bezoeken. Gratis entree.

Er is een informatiepunt, waar men inlichtingen en vragen kan stellen wat betreft het wonen in Kwakershof. Ook zijn er enkel appartementen te bezichtigen zodat men een inkijkje krijgt in Kwakershof.

Er is voor iedere bezoeker gratis een kopje koffie of thee, daarnaast is er ook kersvers gebakken appelgebak verkrijgbaar.
Bezoekers kunnen vrijblijvend kennismaken met de faciliteiten van Kwakershof en de bewoners.
Appartementen die vrijkomen worden verhuurd via wooncorporatie Welwonen aan aspirant-leden tussen 55 en 70 jaar.
Inschrijven als aspirant-lid verloopt via de woongemeenschap.
Eenmaal lid, dan kunnen aspirant-leden desgewenst deelnemen aan wekelijkse activiteiten. Denk aan happy hour op zaterdag, biljarten, klaverjassen en sjoelen. Ook zijn ze van harte welkom op de jaarlijkse barbecue.
Een mooie manier om elkaar alvast te leren kennen.
De bewoners van Kwakershof hebben eigen woning. Het is net als wonen in een straat, mensen kennen elkaar en zijn betrokken.
Wat Kwakershof als extra heeft zijn de gemeenschappelijke ruimten en voorzieningen voor alle bewoners. Bijvoorbeeld de groene binnentuin waar u kunt genieten van vrolijk fluitende vogels en visjes in de vijver. Het is goed vertoeven in de tuin, met een boek of puzzel en voor een praatje.
Verder zijn er een gezellige recreatiezaal met een bar en een biljart, een hobbyruimte en fietsenberging. Kwakershof is een actieve woongemeenschap.
Er wordt wekelijks van alles georganiseerd, maar deelnemen is uiteraard vrijwillig. Ook met Kerst en op Oudjaarsavond hoeft niemand alleen te zijn.